Rămânem în domeniul imobiliar, însă de această dată mergem către zona de relaxare și am vrea să vă propunem câteva locații deosebite. Pe testate!

Echipa Impakt Imobiliare a mers in teambuilding pentru că , nu-i așa ?! După muncă și răsplată!

Pensiunea Doru, Beliș

Pensiunea Doru din localitatea Beliș, un loc minunat, perfect pentru activități atât indoor cât și outdoor. Noi ne-am bucurat de piscină interioară de 15×6 metri și de jacuzzi-ul cu 10 locuri. Am vrea să știți că mâncarea este excelentă iar gazdele deosebit de primitoare. Ne-am bucurat de spațiul outdoor care a fost un mediu foarte plăcut și ne-a permis desfășurarea în voie a diferitelor jocuri de echipă. Mai jos aveți link-ul:

https://pensiunea-doru.ro/

Roua de Munte

Cea de-a doua pensiune este Roua de Munte, locul unde am făcut celălalt teambuilding. Amplasarea și panorama acestei locații este una cu totul specială.

http://www.pensiunea-roua-de-munte.ro/

Pensiunea Victoria

În luna aprilie a acestui an, echipa Impakt a organizat un team meeting ad hoc la Pensiunea Victoria. Mediul relaxant ne-a ajutat să găsim cele mai bune idei pentru a crea un serviciu excelent pentru clienții noștri.

https://www.facebook.com/pensiuneagroturisticavictoria/

Ne apropiem din nou de perioada concediilor de sărbatori și câți dintre noi nu au început deja căutările pentru un spațiu de închiriat pentru petrecerea de Crăciun sau cea dintre ani. Vă recomandăm cu mare drag aceste două opțiuni, garantăm că ambele îți vor satisface nevoia de relaxare și de petrecere.

Te-ai gândit vreodată să cumperi o casă de vacanță?

Dacă pleci des în vacanță la munte, îți place să petreci timp în natură și nu te sperie vremea capricioasă din vârf de munte, poate că este timpul să te gândești să-ți construiești propria cabană. Avantajele sunt numeroase: pe termen lung economisești banii pe care altfel i-ai cheltui pe închirierea unei camere, îți poți lua gașca de prieteni cu tine într-un concediu prelungit, îți poți organiza spațiul și grădina cum vrei tu.

Există două opțiuni dacă te-ai hotărât să ai propria ta cabană la munte: de la a o construi de la zero, până la a o cumpara gata.

Când îți cumperi o cabană, alege una care să aibă și câțiva metri pătrați de curte pe care sa o poți aranja după bunul plac. Florile de munte care apar în timpul verii sunt superbe și schimbă aspectul oricărei curți, indiferent de cât de mică este. În plus, acestea sunt mai rezistente, așa că nu vei sta cu grija că trebuie să faci drumuri săptămânale pentru a le îngriji.

Pentru perioadele în care ești plecat, poți lăsa unui vecin sau cuiva din apropiere numărul tău de telefon și să-l rogi să mai arunce o privire din când în când pentru a se asigura că totul este în regulă.

Nu uita că cel mai important este să ai parte de liniște și relaxare și să evadezi din aglomerația marilor orașe, așa că deconectează-te de la tehnologie și de la grijile cotidiene când mergi să petreci câteva zile în creierul munților, la aer curat și răcoare.

Dacă te interesează să cumperi o cabană, te invităm să răsfoiești lista noastră cu oferte de proprietăți