Sunt câteva aspecte pe care e bine să le iei în calcul dacă vrei să închiriezi sau să vinzi un apartament sau o casă.

Iată patru dintre ele, pe scurt:

 • 1. Fotografii clare, luminoase, calitative

  O fotografie întunecată poate da apartamentului sau casei tale un aer prăfuit sau demodat. Lumina e, de asemenea, importantă, ca să scoată în evidență punctele forte. Dacă e posibil, ajută să realizezi și un tur virtual, online, mai ales în perioada asta, când încercăm să mutăm în online mult din interacțiunea noastră.

 • 2. Ordinea

  Fă ordine și aranjează jucăriile celui mic, pune în dulap hainele lăsate pe scaun și papucii din fața ușii. Ordinea va da un aspect curat și ordonat locuinței, iar senzația de spațiu încărcat se diminuează foarte tare.

 • Descrie imobilul sincer și onest. Evită cuvintele pompoase dar pune accent pe funcționalitate

  Ca să te poți decide și ca să iei cea mai bună decizie pentru tine și familia ta.

 • 4. Ești la adăpost de țepe și țepari

  Scrie despre funcționalitate, compartimentare, pentru cine simți că ar fi potrivit (familii, studenți, etc) și care sunt punctele forte ale locuinței (poate e aproape de mijloacele de transport în comun, poate că are o priveliște minunată de pe balcon sau poate că e în centrul Clujului, la două minute de Piața Unirii). Toate aceste aspecte sunt importante pentru cei care caută printre sute de oferte.

 • 5. Apelează la profesioniști

  Dacă vrei să scapi de griji și să te asiguri că totul merge bine și legal, e important să apelezi la profesioniști și să lași amatorismele pentru alții. Câștigi timp și ai șanse mari să închiriezi mai repede în acest fel.

Mult succes!