Te-ai gândit vreodată că ai vrea să pornești un business în imobiliare? Ai vrea să ajuți alți oameni să-și găsească locuința, biroul sau casa de vacanță la care visează? Vrei să faci antreprenoriat dar încă nu ai idee de unde să pornești în această călătorie?

Știm cum e, așa am început și noi, acum peste 10 ani, aventura în imobiliare. Și acum, ca atunci, ne dorim același lucru: să-i ajutăm pe cei din jurul nostru.

În urmă cu mai bine de 7 ani, când am pus pe picioare Impakt Imobiliare, aveam deja experiență serioasă în domeniu, dar chiar și așa, antreprenoriatul nu a fost deloc ceva ușor sau care să nu ne țină în corzi la maximum. Am învățat multe și nu vrem să ținem doar pentru noi toate lecțiile.

  • Doar 15% dintre companii sunt stabile financiar, iar 60% din ele se închid

    În perioada 2005-2011 au fost înființate în România 1 milion de companii noi, însă 60% dintre ele s-au închis. Și numai 8.000 de firme, adică 0.8% dintre ele, au cifre de afaceri de peste 1 milion de euro. Din nefericire, doar 15% din companiile care au trecut testul timpului sunt acum stabile financiar.

    Datele de mai sus provin dintr-un studiu pe care compania Coface l-a realizat în 2019, iar de aici putem să vedem cât de greu e, practic, să faci afaceri în România.

    Nu, nu vrem să te descurajăm. Dar credem că e important să ai așteptări realiste și să faci tot ce poți ca să pornești o afacere de succes. De aceea vrem să te ajutăm să începi cu dreptul. Să nu faci greșelile pe care, poate, le-am făcut noi sau pe care le-am văzut din plin în piață.

  • De ce ți-am da ponturi despre cum poți face business în imobiliare?

    E o întrebare pe care poți, pe bună dreptate, să o pui.

    Răspunsul e următorul: pentru că știm cât este de greu, anevoios și plin de provocări acest drum.

    Pentru că ne dorim să-i ajutăm pe alți ambițioși să-și vadă visul cu ochii. Așa am fost (și încă mai suntem) și noi. Pentru că ȘTIM, PUTEM și VREM să te ajutăm. Și îți propunem să fii PARTENERUL nostru.

    Am gândit Franciza Impakt Imobiliare ca o soluție pentru cei care vor să înceapă cu dreptul drumul în antreprenoriatul imobiliar. Primești la cheie un model de business funcțional și sprijinul nostru tehnic pe minim 5 ani ca să obții profit și stabilitate financiară. Pentru ca business-ul tău să plutească pe ape liniștite și sigure, iar tu și echipajul tău să ajungeți la destinație în siguranță.

  • Ce primești dacă devii partenerul nostru și obții franciza Impakt Imobiliare

    Te vom ajuta pas cu pas și te vom ghida ca să ai în afacerea ta ordine și claritate:

    • Ai un sistem de lucru gata pus la punct
    • Beneficiezi de sprijin juridic
    • Primești la cheie un proiect GDPR ca să îți gestionezi în siguranță baza de date
    • „Moștenești” o bază de date extinsă pe care să o folosești în vânzări
    • Beneficiezi de traininguri care te ajută în afacere
    • Recrutezi oamenii pe baza unui sistem care funcționează
    • Primești sprijin ca să-ți creezi planuri de dezvoltare

Cum ar fi dacă ai dezvolta business-ul tău fără teamă, fără să te întrebi constant dacă faci bine, dacă vei supraviețui?

Dacă vrei să afli mai exact ce presupune franciza Impakt Imobiliare și cum o poți obține, dă un click aici. După ce ai citit, scrie-ne un mesaj privat, ca să programăm o întâlnire în care să ne cunoaștem.

Așteptăm vești de la tine!